Förklara årslön för botox

Relativt sett kan botox stockholm, beroende på deras erfarenhet, läge, popularitet och specialiseringsområden, antingen tjäna ett blygsamt eller välbärgat liv.

Men den verkliga frågan du ber om att fråga är: “Hur tjänar tandläkare pengar?” Ändå utgör så många faktorer att svara på denna breda fråga.

Till att börja med är botox stockholm en av de dyraste karriärvägarna att driva, särskilt i USA. Många nyutbildande tandläkare betalar fortfarande tiotusentals dollar i högskoleskuld och söker också sätt att skapa ett namn i branschen. Så det är mycket rationellt för dem att ladda sina patienter ett högt belopp.

Nyutövare tandläkare kan tjäna cirka 60 000 dollar om året om de har råd att starta sin egen privata tandklinik. Däremot gör botox stockholm i offentliga tjänster eller de som arbetar i statliga och / eller allmänna kliniker / sjukhus ett gott liv på omkring 70 000 dollar per år, men ingenstans i närheten av $ 300 000 till $ 500 000 Beverly Hills och New York kosmetiska tandläkare gör ett år.

Nedan är en approximerad median lön fästning för de gemensamma områdena av specialiseringar en tandläkare kan driva:

1. Genomsnittlig lön hos en allmän tandläkare – 130.000 dollar

2. Orthodontistens genomsnittliga lön – 125 000 USD

3. Genomsnittlig lön hos en kosmetisk tandläkare – $ 150.000

4. Lön av en endodontist – 170 000 USD

5. Genomsnittlig lön av en periodontist – $ 175.000

6. Prosthodontistens genomsnittliga lön – 145 000 dollar

7. Genomsnittlig lön hos en pediatrisk botox stockholm Pedodontist – 140.000 dollar

Naturligtvis har tandläkare i storstadsområden möjlighet att tjäna högre än tandläkare i små samhällen på grund av den stora befolkningen, sysselsättningsgraden och för att inte tala om stadsfolkens lutning för att få sina tänder rengjorda, blekade och / eller korrigerade. Tandkonkurrens i folkomröstiga städer är dock mycket tuff, och de flesta tandläkare tillgriper en montage av publicitetsstunts för att bara få ett bättre flöde av kunder. Tandläkare erbjuder även gratis kosmetiska tjänster till kända skådespelare och skådespelare för att bli erkända.

Och förutom de tjänster som de tillhandahåller är tandläkare också kända leverantörer av tandvårdsprodukter, vilket kan öka sin medianinkomst väsentligt, baserat på patienternas stora intresse för tandvårdsprodukter på hemmaplan.

Karriärvis, att vara botox är aldrig en riskabel karriärväg. Varför? Eftersom antalet botox i USA – vilket är nära 250 000 år 2009, enligt StateHealthFacts – knappt räcker för att räcka till de ökande tandbehoven hos den proportionellt ökande befolkningen. Och för att bevisa detta ser vi alltid tandläkarlokaler fyllda med patienter som väntar i foajén.

De enda nackdelarna med att bli tandläkare är de akademiska avgifterna och den initiala kostnaden för att inrätta en klinik. Annat än det har tandläkare det gjort för dem. Tandläkare från Indien och resten av Asien har flyttat till Förenta staterna på jakt efter hög betalande karriärer och bra livsstil för att matcha.