Hitta rätt foundation färg från Everyday Minerals

Söker du en perfekt hud som ser och är naturlig hela vägen? Följ stegen nedan för att hitta din perfekta mineralfoundation nyans och formula som hjälper dig skapa en perfekt look. Har du sedan tidigare förälskat dig i någon av Everyday Minerals Mineral Foundation och älskade du din ”gamla” nyans? Var inte orolig! Vi har nämligen inkluderat de ”gamla” namnen på de ”nya” färgerna så att du fortfarande ska hitta din rätta nyans. För dig som är helt ny i Everyday Minerals värld får du här tips och råd på vilken mineralfoundation från Everyday Minerals som kan passa dig bäst.

HITTA RÄTT UNDERTON

Börja med att ta bort alla färger omkring dig, ta på dig en vit tröja, sätt upp håret i en vit handduk och ta bort alla smycken. Ställ dig i ett naturligt ljus helst utomhus, sätt ett vitt papper bredvid din kind – vad ser du?

Om du upplever att du ser mer blått och rosa har du (R)osig underton. Ser du mer gult och grönt har du (G)yllene underton och är det svårt att se något specifik färg har du troligtvis en (N)neutral underton.

Är det fortfarande svårt att bestämma nyans och underton finns möjligheten att beställa hem foundationprover för att hemma i lugn och ro prova fram rätt nyans. Till vänster har får du tips på hur du kan se vilken ton som smälter bäst in på huden om du är osäker på underton.

Bläddra ner tills du hittar en bild som stämmer mest överens med din egna Botox Stockholm, under varje bild finns en guide som beskriver vilka nyanser av mineralfoundation, creme concealer och mineralconcealer som passar din hudton bäst. Du hittar även sminktips på en snabb och fräsch vardagsmakeup.


FAIR

Steg 1 Välj din foundation nyans mellan Matte, Semi-Matte base eller Jojoba.

0C Rosy Fair
0C – Rosy Fair (tidigare Fair) för mycket ljus hud med kall underton.
0N Fair (Fair Neutral)
0N – Fair (tidigare Fair Neutral) för mycket ljus hud med neutral underton.          

 

0W Golden Fair
0W Golden Fair för mycket ljus hud med varm underton. (Bridgets tone)

APPLICERINGSTIPS FAIR

 

Steg 2. Häll lite foundation i locket på foundationburken, arbeta in mineralfoundationen i en Everyday Minerals Flat Top Brush.
Applicera sedan foundaitonen i cirkelrörelser, återupprepa processen till dess att önskad täckning är uppnådd.

Steg 3. Applicera Rare Silk Eyeshadow över hela ögonlocket och i globlinjen med Dome Blending Eye Brush.

Steg 4. Applicera Sheri’s Radiant Creation Lucent Powder på toppen av av kindbenen med en Dome Blush Brush, två fingrar från näsan och blanda samman produkten snett bakåt mot hårlinjen.

Steg 5. Lägg Spring Berries Tinted Lip Butter på läpparna för en komplett look

Bonus: CBD Olja är ett annat objekt att använda för ansiktsrengöring varje dag, du kan försöka.